Wandelwol bij Podozorg Zaltbommel

Voorkom pijnlijke plekken bij sporten of wandelen

WandelWol® antidruk-wol producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, voetstand-afwijkingen, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. Podozorg Zaltbommel is officiële dealer van WandelWol.

WandelWol bij Podozorg Zaltbommel

Over WandelWol

Antidruk-wol van WandelWol bestaat uit een melange van 100% Nederlandse schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

WandelWol antidruk-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol antidruk-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. WandelWol antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk ontlastend en huid herstellend.

Ga voor meer informatie naar de website van WandelWol door op de onderstaande knop te klikken!

Naar website WandelWol

WandelWol bij Podozorg Zaltbommel

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.