Over Podozorg Zaltbommel

De praktijk

Podozorg Zaltbommel is de praktijk van de ervaren (register) podoloog Nicole Drenth. Na haar studie aan de Academie voor Podologie begon zij in 2011 met haar praktijk Podozorg Zaltbommel, die inmiddels deel uitmaakt van het Gezondheidscentrum de Waluwe. Nicole Drenth is tevens gekwalificeerd als MSU-echografist.

Samen met podotherapeut Roy Geiling en administratief medewerkster Danique Mees vormt zij het team van Podozorg Zaltbommel.

Over Stichting LOOP

De (register) podoloog van Podozorg Zaltbommel is aangesloten bij Stichting LOOP. LOOP is een overkoepelend orgaan voor beroepsgroepen die zich richten op de gezondheid van de voet en houding in relatie tot de voet. LOOP en haar aangesloten professionals gaan voor hoogwaardige en doelmatige voet- en houdingszorg in Nederland. Alleen met goede resultaten in kwaliteit mogen deze voetspecialisten aangesloten blijven bij Stichting LOOP.

Samenwerking

Wij werken nauw samen met diverse huisartsen, medisch pedicures en fysiotherapeuten. Door deze korte lijnen kunnen wij u van optimale zorg voorzien.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.